Din genvej til et liv med mindre træthed og mere overskud - 17 års viden kogt ned til ét forløb

Din genvej til et sundere, gladere og længere liv - 17 års viden kogt ned til ét forløb

Dybdegående energiforløb, hvor vi sammen finder rodårsagerne til DIN trælthed – skabt med akademisk ekspertise

20+ dybdegående videomoduler

Opdag vejen til et sundere, og mere energifyldt liv med mine 20+ videomoduler. De er pakket med lette, anvendelige tips til dig, der drømmer om mere overskud og livsglæde i hverdagen.

Ugentlige trin-for-trin træningsguides

Træning er et vigtigt led i at overvinde sin træthed og genopbygge energien i krop og sind. Jeg tager dig i hånden med nogle lette og overkommelige træninger, der trin-for-trin sætter skub i din træningsglæde og energi.

Lækre, sunde og smagfulde opskrifter

Nyd simple, sunde og smagfulde opskrifter, der er designet til at booste din energi og sundhed. Perfekt til kvinder og mænd, der ikke vil gå på kompromis med smag og sundhed.

Ugentlige, guidede meditationer

Dyk ned i en oase af ro med mine ugentlige, guidede meditationer. Hver session er designet til at føre dig på en rejse til indre fred og fornyet energi. Lyt til den ugentlige meditation i rolige omgivelser – når det passer dig. 

17+ års viden kogt ned til let forståeligt materiale

Læsematerialet er nøje sammensat til at hjælpe dig igennem en dybere forståelse af, hvorfor du er træt, de typiske rodårsager til træthed og hvad du selv kan gøre for at få (naturligt) mere energi i din hverdag. 

Ugentlige og inspirerende træningsvideoer 

Det kan være svært at prioritere træning når vi er trætte! Men træning spiller en vigtig rolle i at genopbygge energien. Derfor har jeg sammensat nogle simple træninger, der er designet til at motivere og inspirere dig på dit niveau. 

Ugentlige livekald, hvor du kan stille spørgsmål

Eksklusiv gruppe med sparring

Dybdegående materiale

Løbende opdateringer

Videoguides til madlavning

Evaluering med konklusion og handling

Ugentlige træningstips

Min bog "Aldrig mere træt"

Ugentlige live Q&A's

Alt materiale er DIT - også fremover

Dedikeret til nybegyndere og øvede

Lyt til hvad Maj Britt fik ud af forløbet

“Pia fandt jo hurtigt ud af, da vi fik kortlagt mine træningsvaner og mine madvaner, at jeg rent faktisk spiste for lidt og jeg spiste for lidt sundt fisk, selvom min kost var forholdsvis sund.

…Jeg kørte forløbet igennem ikke bare en gang, men to gange, fordi jeg skulle jo bare virkelig have en effekt af det her.

Og det må jeg sige, at jeg har fået….mit, daglige energiniveau er højnet. Jeg har nærmest aldrig hovedpine mere. 

Som sidegevinst har jeg også fået en bedre koncentrationsevne og endda formået at tabe mig.”

Janes oplevelse i alt for damerne

Før.

“Jeg var virkelig træt. Klokken 20 om aftenen faldt jeg nærmest omkuld på sofaen. Weekenderne kunne jeg bruge på at sove sådan on/off. Jeg havde heller ikke den samme energi til at træne, benene føltes blytunge, og jeg løb langsommere og langsommere. Jeg spekulerede over, hvad der mon kunne være galt med mig”

Efter.

“Jeg føler virkelig et stort velvære. Hele kroppen er kommet i bedre balance. Jeg er ikke oppustet, som jeg kunne være tidligere, og jeg har heller ingen skader lige nu. Da jeg kom til Pia første gang, havde jeg en masse småskader, som sikkert også var et tegn på, at kroppen var overtræt”

Hvem er Pia Norup?

Energiforløbet er stiftet af læge Pia Norup, som har arbejdet med sundhedsfremme og forebyggelse af sygdom siden 2006.

Pia er kendt fra TV2’s serie ”Kan man spise sig rask?” i 2018 og 2019 og DR’s ”Fede Forhold”, gennem de sidste 5 år. Desuden er Pia forfatter til en række bøger om træthed, sundhed og livsstil, heriblandt ”Kronisk Sund”, ”Aldrig mere træt” og ”Styrk dit Immunforsvar” alle bøger fra Politikens Forlag.

Som en af meget få danske er Pia certificeret Functional Medicine practitioner (IFM). Pia har i de sidste 4 år afholdt konsultationer og sundhedsforløb for mennesker i alle aldre med kroniske tilstande, især autoimmune sygdomme, allergier og intolerancer, men også hjertekar sygdomme. Herudover har Pia afholdt Functional Medicine, Health & Yoga retreats i ind- og udland.

Pia har sideløbende med Functional Medicine lavet dybdegående helbredsundersøgelser på privathospitaler i mere end 17 år. Nu tilbydes disse undersøgelser i Omnia Clinics egne lokaler.

Hvem er Pia Norup?

Energiforløbet er stiftet af læge Pia Norup, som har arbejdet med sundhedsfremme og forebyggelse af sygdom siden 2006.

Pia er kendt fra TV2’s serie ”Kan man spise sig rask?” i 2018 og 2019 og DR’s ”Fede Forhold”, gennem de sidste 5 år. Desuden er Pia forfatter til en række bøger om sundhed og livsstil, heriblandt ”Kronisk Sund”, ”Aldrig mere træt” og ”Styrk dit Immunforsvar” alle bøger fra Politikens Forlag.

Som en af de i alt 3 danske certificeret Functional Medicine practitioner (IFM), har Pias praksis de sidste 4 år afholdt konsultationer og sundhedsforløb for mennesker i alle aldre med kroniske tilstande, især autoimmune sygdomme, allergier og intolerancer, men også hjertekar sygdomme. Herudover har Pia afholdt Functional Medicine, Health & Yoga retreats i ind- og udland.

Pia har sideløbende med Functional Medicine lavet dybdegående helbredsundersøgelser på privathospitaler i mere end 17 år. Nu tilbydes disse undersøgelser i Omnia Clinics egne lokaler.

Du har sikkert set Pia her

DR1 vært i 6 sæsoner på “Fede forhold”

Med sin rolle som vært på “Fede forhold” igennem 6 sæsoner på DR1, har hun inspireret og beriget mange med sin indsigt i at skabe sundere livsstil i parforholdet. En erfaring, der understreger hendes engagement i at forbedre livskvaliteten for andre.

Vært på “Kan man spise sig rask?”

Som vært på “Kan man spise sig rask?” viste hun, hvordan kostændringer kan forvandle vores helbred. Hendes praktiske tilgang gør idéen om mad som medicin både inspirerende og tilgængelig. Så det korte svar er: “Ja, man kan faktisk spise sig rask”.

Ekspert på “DR2 hacker din krop”

På “DR2 hacker din krop” viste Pia, hvordan små ændringer i hverdagen kan booste vores sundhed. Hendes klare, jordnære råd gør det nemmere at forstå, at et sundere liv er inden for rækkevidde for alle.

6-ugers forløb, hvor vi kommer DIN træthed til livs

Uge 1

Forstå din træthed

Uge 2

Følelsesmæssig og mental energi

Uge 3

Spis dig til mere energi

Uge 4

Spisemønstre og intermitterende faste

Uge 5

Træning og energi

Uge 6

Tankens kraft og meditation

Hvem er forløbet for?

Dette forløb er skræddersyet til dig, som:

På dette forløb lærer du, hvordan små håndgribelige skridt i hverdagen kan skabe store forandringer i din energiproduktion. Alle fortjener et liv, der ikke blot skal overleves, men leves – fuldt ud! 

Hvem er forløbet for?

Dette forløb er skræddersyet til dig, som:

Med Pia Norups dybdegående erfaring og kærlighed til sundhed gennem mad og vaner, er det designet til kvinder og mænd, der er klar til at tage ejerskab over deres velvære.

Med Pia Norups lægeligt baserede viden er hun også certificeret til at håndtere sygdomme såsom:

  • træthed som følge af kronisk sygdom og inflammationstilstande.
  • senfølger efter Covid eller andre sygdomsforløb.
  • træthed, hvor der ikke er fundet en årsag.

Uanset om du ønsker at genoplive din energi, forbedre dit helbred eller bare generelt ønsker en hverdag med mere overskud og glæde, er dette kurset, hvor du lærer, hvordan små håndgribelige skridt kan skabe store ændringer. 

Pia deler generøst ud af sin viden, opnået gennem mere end 17 år med forskning, lægelige helbredsundersøgelser og personlige succeshistorier. Hun tilbyder dig en konkret plan til et liv, hvor du ikke bare “overlever”, men rent faktisk “lever”.

Artikler for de nysgerrige

Læs hvad vores deltagere siger

Klik på + for at læse det hele

antiinflammatorisk kost. Alligevel har dette forløb gjort en kæmpe forskel –  modsat andre forløb. Det har jeg reflekteret over –  hvorfor mon? Særdeles kyndig vejledning, tæt opfølgning, stor viden hos Pia om krop og sind og så især en indsigt i og forståelse for menneskers forskellige liv. Jeg kalder det resonans. Et forløb som dette virker fordi det kan integreres i en hverdag. Opskrifterne er lette at gå til, træning kan integreres i løbet af dagen, tests der tydeligt peger på væsentlige forhold ift tanker, følelser, hjernetræthed etc. Pia er på ingen måde poppet eller frelst, men bare kyndig og venlig. Jeg er allerede i gang med at anbefale forløbet til de mange klienter, jeg kender til. Klienter, som udtrykker træthed –  og måske forveksler det med en udelukkende følelsesmæssig tilstand. Og så er materialet mit for evigt. Det føles godt og sikkert, hvis jeg skulle få behov for at gentage på egen hånd.”

Lene

antiinflammatorisk kost. Alligevel har dette forløb gjort en kæmpe forskel –  modsat andre forløb. Det har jeg reflekteret over –  hvorfor mon? Særdeles kyndig vejledning, tæt opfølgning, stor viden hos Pia om krop og sind og så især en indsigt i og Alligevel har det været svært for mig at holde fokus og få det gjort. Af en eller anden grund, har jeg haft rigtig svært ved at holde fast og svært ved at komme op på hesten igen fordi jeg faldt af allerede i slutningen af uge 1! forståelse for menneskers forskellige liv. Jeg kalder det resonans. Et forløb som dette virker fordi det kan integreres i en hverdag. Opskrifterne er lette at gå til, træning kan integreres i løbet af dagen, tests der tydeligt peger på væsentlige forhold ift tanker, følelser, hjernetræthed etc. Pia er på ingen måde poppet eller frelst, men bare kyndig og venlig. Jeg er allerede i gang med at anbefale forløbet til de mange klienter, jeg kender til. Klienter, som udtrykker træthed –  og måske forveksler det med en udelukkende følelsesmæssig tilstand. Og så er materialet mit for evigt. Det føles godt og sikkert, hvis jeg skulle få behov for at gentage på egen hånd.  Jeg tænker, at det kunne hjælpe at have en ugentlig kontaktflade, hvor man mødes fysisk og deler hvad der sker, fordi det ER svært at begynde livsstilsændringer og holde fast, og det er motiverende når man har kontakt med andre undervejs.”

Anonym

Efter mit forløb hos dig havde jeg bruge for noget opfriskning og nye fiff og nyder det at jeg kan fordyb mit viden endnu mere.

Speciel på den mentale plan har det været helt fantastisk og at jeg kan læse materialet når jeg har tid og overskud betyder så meget.

1000 tak for en fantastisk forløb og jeg glæder mig til vi ses til den ’store afslutning’ i næste uge.”

Anonym

Selvom jeg ikke kunne følge det planlagte forløb i alle detaljer, så har udbyttet været meget tilfredsstillende og jeg har fået ny viden og inspiration som jeg kan bruge fremover. TAK”

Krista

må bare have tid til at fordøje, men jeg har lavet nogle gode dagbogsnotater. Må have tid at sætte det hele i system læse noget af det igen, lige nu er der en masse bolde der kører rundt.”

Anonym

Det som virkede godt for mig, var den evidensbaserede viden, der ligger til grund for alt det, du formidler. Det er enormt rart for en som mig, der går meget analytisk til værks, at vide, hvis jeg gør sådan, så sker der helt konkret sådan i mitokondrierne og det giver derfor mere energi. Jeg kender jo udemærket til anbefalingerne og arbejdede selv indenfor sundhedsvæsnet inden jeg blev syg. Men hvis du ved, at hver bid du tager er et valg om mere eller mindre energi, så bliver det straks nemmere at vælge det gode til og det usunde fra. For en uge siden brækkede min hund sit ben, da vi skulle ud og vinterbade. Han er min træningspartner og giver mig så mange glæder i hverdagen. Det har været en udfordring at skulle passe på mig selv samtidig med ham, men det er gået over al forventning og jeg føler faktisk lidt overskud på trods af situationen. Huset bliver så småt også ordentligt igen efter at have været forsømt i tre år grundet manglende overskud, Projekter tages op og jeg har drømme, som jeg tør drømme igen.”

Marie

Værdi resten af livet

Når du melder dig til forløbet, starter en rejse, der varer hele livet.

Det er meget mere end bare 6 ugers læring; det er en dør til et nyt fællesskab og en ny hverdag – fyldt med glæde og overskud .

Du bliver en del af en privat gruppe ligesindede, hvor du kan dele erfaringer og få svar direkte fra Pia hver uge. 100% anonymt hvis du ønsker det.

Og det bedste? Du får altid det nyeste materiale, vi udvikler, uden ekstra omkostninger. Det sikrer, at du fortsat kan vokse og lære uden at skulle investere i nye forløb. Det er en investering i dig selv, der bliver ved med at give tilbage til dig og dine nærmeste.

Lær Pia bedre at kende

Functional Medicine med Pia Norup, One Thirty Biohacks

Sunde stemmer hos Danica pension

Energi hos Bevægelse&Co

Funktionel Medicin 3 hos Bevægelse&Co