Frigør din energi

Åbner snart for tilmeldinger!

Træt af at føle dig uoplagt og energiforladt?
Du er ikke alene! Kom med ind i læge, Pia Norups energi-univers og få dit overskud tilbage!

På dette online forløb kommer vi trætheden til livs og i fællesskab finder vi DIN vej til et energirigt liv med overskud.

Kender du det at…

Hvis du kan genkende noget af dette, er du ikke den eneste. Og det vigtigste af det hele – du kan gøre noget ved det. Kom med mig på mit online forløb til et energi-boost!

Derfor skal du tilmelde dig

Forløbet - kort fortalt:

Modul 1: Forstå din træthed:
I modul 1 lærer du bl.a. om årsager til træthed. Vi dykker ind i mitokondrier, energiproduktion og de forskellige træthedsformer. 

Modul 2: Spis dig til ny energi med MITO-kosten:
I løbet af modul 2, dykker vi ned i, hvordan du kan spise dig til mere energi, principperne i MITO kosten og detaljerne i din nye, næringsrige kost.

Modul 3: Træning og tankernes kraft:
Her lærer du om – og bliver guidet i træningsformer til mere energi samt dine tankers kraft. Du lærer at meditere for mere mentalt overskud.

Når du er på et forløb hos mig, er vi på en fælles rejse om at give DIG et liv tilbage med overskud og vitalitet.

Dét siger tidligere deltagere om forløbet

"Jeg elsker dit energi forløb! Efter mit forløb hos dig havde jeg brug for noget opfriskning og nye fif og nyder det at jeg kan fordybe min viden endnu mere. Specielt på det mentale plan har det været helt fantastisk og at jeg kan læse materialet når jeg har tid og overskud betyder så meget. 1000 tak for et fantastisk forløb og jeg glæder mig til vi ses til den ’store afslutning’ i næste uge."
Krista: "Tak for et holistisk inspirerende forløb. Det har givet mig øget bevidsthed om, hvad der er vigtigt, at jeg fokuserer på i mit liv lige nu. Jeg kan varmt anbefale at tage ansvar for dit eget liv og få god hjælp og sparring via Pia's foløb. Selvom jeg ikke kunne følge det planlagte forløb i alle detaljer, så har udbyttet været meget tilfredsstillende og jeg har fået ny viden og inspiration, som jeg kan bruge fremover. TAK"
Tine: "Tusind tak for et virkelig godt og inspirerende forløb, der har levet 100% op til mine forventninger og mere til. Det er meget gennemarbejdet materiale, vi har fået. Den grundighed i at du har lavet videopræsentation til det hele, er så dejligt. Det er meget overskueligt, forståeligt og nemt at følge. Super inspirerende med din viden og engagement!"