Functional Medicine Health & Yoga Weekend-retreat FOR MÆND, Samsø, 14.-15. Sept.

Vi har skræddersyet et Functional Medicine Sundheds & Yoga weekend-retreat KUN FOR MÆND i Samsø Retreats skønne lokaler.

Vi har skræddersyet et Functional Medicine Sundheds & Yoga weekend-retreat KUN FOR MÆND i Samsø Retreats skønne lokaler. Med fuld fokus på mænds fysiske og mentale sundhed og Pia Norups nye bog “Den maskuline Manual”, guider vi dig igennem et program udelukkende om mænds sundhed og maskulinitet og hvordan det hænger sammen.

Dette weekend-retreat er for dig, som ønsker at lære mere om sundhed og maskulinitet. Vi sætter fokus på, hvad testosteron og mandlig sundhed betyder for dig og din sundhed og hvordan dette hormon har betydning for både din fysiske og mentale livskvalitet. Vi stiller spørgsmålet “Hvad er sund maskulinitet anno 2024?” og hvordan balanceres maskulin og feminin energi. Vi arbejder med emner som styrke, robusthed, åbenhed og sårbarhed i yogaen og i undervisningen.

Glæd dig til en weekend med dig selv i fokus og få boostet din viden og inspiration til at leve sundt på alle måder i livet. Alle mænd er velkomne, uanset alder og uanset om dette er din første yoga og sundheds-oplevelse eller du er erfaren yogi og vidende om sundhed. Tag gerne en ven med – eller flere. Hvis du har deltaget i et af vores tidligere retreats, er det en fantastisk mulighed for et friskt nyt inspirationsboost, og en kendt kærlig hånd til at fastholde de nye gode vaner på din sundhedsrejse og møde teamet og måske dine retreat-venner igen.

Programmet byder på foredrag af Læge Pia Norup om mænds livskraft og sundhed og maskulinitet. Anette Meldgaard underviser i Yoga for mænd (har til dagligt meget populære mandeyoga hold) og Signe Søndergaard underviser i, hvordan du laver en maskulin morgensmoothie med de næringsstoffer, der bedst støtter din maskuline balance. Vi serverer en sund tapas-inspireret frokost for jer, med inspiration fra Pias bog.

Hvis du har spørgsmål til opholdet eller andre oplysninger, vi skal kende til, er du velkommen til at skrive til os en mail på info@omniaclinic.dk. Sender du personfølsomme oplysninger, skal du sende det via vores sikker-mail system ved at følge dette link: https://ezme.io/c/5C/uGl4https://ezme.io/u/5C/eckk

16 deltager fordelt i 10 værelser, dvs. du deler værelse med én anden deltager, men sover i seperat seng.

Der er 4 enkeltværelse som kan bookes med tillæg på 2.500kr.

Depositum og alle betalinger er bindende og kan ikke refunderes.

14 - 15. September 2024

Samsø Retreat – Ørnslund 2, 8305 Samsø

Et sundhedsretreat for dig, som trænger til forkælelse og en oplevelse for krop, sind og sjæl med udsøgt mad efter Kronisk Sund principper i smukke omgivelser og med tid til dig.

Du får:

Det siger de tidligere deltagere

"Kombinationen under retreatet, hvor vi blev forkælet med alt lige fra yoga, sund mad, udfoldelse i naturen og generøs undervisning, var fantastisk. Jeg er fyldt med energi og inspiration og også fyldt med livsmod og masser af glæde. Det er simpelthen det bedste, jeg længe har gjort for mig selv. TAK til jer alle!"
"En uforglemmelig oplevelse. Hygge/samvær, masser af brugbare informationer omkring autoimmune sygdomme og det at være/blive kronisk sund. Det hele, sammen med professionel yoga/restorativ yoga, gjorde retreatet fuldendt."
"Utroligt inspirerende! Formidlet af meget kompetente og seje undervisere. En kæmpe sundhedsgave at få med hjem i bagagen. Ideel med kompetente og sociale undervisere en kæmpe sundhedsgave at have med i bagagen. Kan varmt anbefales!"