Mallorca Oktober 2024 ( UDSOLGT )

Functional Medicine Health & Yoga Retreat

Kom med når vi pakker Omnia Clinic og Yogamo sammen i tasken, og folder den ud sammen med dig på vores helende sundhedsretreat med velvære, fordybelse og sundhed i skønne omgivelser på Ananda retreat på Mallorca

Functional Medicine Health & Yoga Retreat er for dig, som ønsker at opleve kombinationen af det lægelige, sundhedsfaglige samt yoga-undervisning i udsøgte omgivelser med gennemført forkælelse for krop, sind og sjæl!
Du får:

*12 deltager fordelt i  6 værelser, dvs. du deler værelse med én anden deltager, men der er mulighed for at indsætte en separat seng.

*2 enkeltværelser som kan bookes med tillæg på 2500 kr. for det mindste, eller 3500 kr for det største. Man skal dele badeværelse, opholdstue og tekøkken med hinanden. Kontakt os på: kontakt@signesondergaard.dk, hvis du ønsker et af disse værelser.

NB: Det er muligt at betale over 6 rater. Man betaler et depositum på 3150 kr. hvorefter man betaler 1600 kr. om måneden. Prisen for betaling over 6 rater med depositum er 12.750 kr. over 6 måneder. Med sidste betaling 1. oktober 2024. Depositum og alle betalinger er bindende og kan ikke refunderes.

Hvis du har spørgsmål til opholdet eller andre oplysninger, vi skal kende til, er du velkommen til at skrive til os på info@omniaclinic.dk. Sender du personfølsomme oplysninger, skal du sende det via vores sikker-mail system ved at følge dette link: https://ezme.io/u/5C/eckk

16 deltager fordelt i 10 værelser, dvs. du deler værelse med én anden deltager, men sover i seperat seng.

Der er 4 enkeltværelse som kan bookes med tillæg på 2.500kr.

NB: Det er muligt at betale over 3 rater. Man betaler et depositum på 2600 kr. hvorefter man betaler 2600 kr om måneden i 2 måneder – med sidste betaling 1 april 2024. Depositum og alle betalinger er bindende og kan ikke refunderes.

19-23 oktober 2024 ( UDSOLGT )

Mallorca, Oktober 2024

Functional Medicine Health & Yoga retreat er et skønt helende yoga- og sundhedsretreat for dig, som:

Måske har du en kronisk sygdom, måske en autoimmun sygdom, eller måske er du blot interesseret i at lære om livsstil som medicin. Uanset din baggrund, glæder vi os til at tage med dig på din sundhedsrejse.

Du kan også invitere en veninde eller partner med som deltager, som ikke nødvendigvis har en sygdom, men som har interesse i sundhed og ønsker at dele rejsen med dig.

Vi tilbringer dagene i de skønneste omgivelser på Ananda Retreat i Soller på Mallorca d. 19-23 oktober 2024. Et Functional Medicine Health & Yoga sundhedsretreat, hvor det handler om at kigge på, hvad det er i dit indre, der kalder på at blive set, når kroppen larmer, og du rammes af sygdom.

Vi vil fokusere på både fysisk og mental sundhed samt de følelsesmæssige, psykologiske og spirituelle aspekter af at være sund og blive syg, og det at leve med en sygdom. Vi vil arbejde aktivt med at blive sund i tanker og følelser og komme i kontakt med, og give plads til, det åndelige og sjælelige rum, som et grundlag for fuld helbredelse og forandring Vi skal sammen bringe til praksis og leve på en måde, som virker helende.

En måde, som giver dig indsigt i- og inspiration til – at tage nogle nye færinger med dig hjem og fortsætte en helende og sundhedsskabende livsstil. Vi skal lave yoga, og nyde sundt og lækkert tilberedt mad efter Roots Clinics principper, og som tager særligt højde for kroniske- og autoimmune sygdomme.

Vi skal fordybe os i din livsstilsmedicin, meditere, bade, nyde stilheden, samværet og fordybelsen. Når du vender hjem igen, er rygsækken fyldt med ny viden, indsigt og inspiration, som du kan bruge i din hverdag.

Ananda retreat ligger ved Soller på Mallorca, og danner rammer for sundhedsrejsen. Du kan læse meget mere om stedet her: https://anandamallorca.com

Program og praktisk

Lige her finder du foreløbige PROGRAM OKTOBER 2024, dog med forbehold for små ændringer.

Har du spørgsmål, tanker eller andre henvendelser, er du velkommen til at skrive til os på info@omniaclinic.dk. Sender du personfølsomme oplysninger, skal du sende det via vores sikker-mail system ved at følge dette link: https://ezme.io/u/5C/eckk

Transport

Retreatprisen er eksklusiv flybilletter. Vi vil anbefale dig at booke flybillet til Mallorca (lufthavn Palma de Mallorca) i god tid, så du sikrer dig en flybillet på de passende tidspunkter. Du skal selv sørge for transport til Ananda retreat i Soller. Det tager ca. 45-60 min. i bil fra lufthavnen til Ananda. Du bliver en del af vores facebookgruppe, hvor I sammen kan aftale transport sammen fra lufthavnen.

Maden

Maden under hele opholdet er lavet på baggrund af Omnia Clinics principper i samarbejde med kok Suzanne Garaty, som bor og arbejder på Mallorca med en baggrund inden for kostvejledning og gastronomi. Maden kommer til at være glutenfri, laktosefri, uden bælgfrugter og natskyggefamilien – men med masser af grøntsager, bær, frugt, fisk og skaldyr, nødder, kerner og frø.

Afspil video