Samsø April 2024

Functional Medicine Health & Yoga Retreat på Samsø

Hvordan gør man det på én og samme tid behageligt, lærerigt, sjovt og inspirerende at lære om livsstilsmedicin i kombination med yoga?

Pia og Signe tager til Anettes (Yogamo) smukke retreat på Samsø. Du får mulighed for at give dig selv ro og tid til fordybelse omkring sundhed. Mød ligesindet som deler ud af deres erfaringer og opnå viden til, hvordan du gennem livsstil kan opretholde en sund og stærk krop, med eller uden en kronisk sygdom.

Vi glæder os til at tage med dig på din sundhedsrejse.
Du kan også invitere en veninde eller partner med som deltager, som ikke nødvendigvis har en sygdom, men som har interesse i sundhed og ønsker at dele rejsen med dig.

Vi tilbringer dagene i de skønneste omgivelser på Samsø Retreat d. 18.-21. april 2024. Et forlænget weekend-retreat, hvor det handler om sundhed, med særlig fokus og undervisning inden for Funcional Medicine og Yoga. Vi skal sammen bringe til praksis og leve på en måde, som virker helende.

Hvis du har spørgsmål til opholdet eller andre oplysninger, vi skal kende til, er du velkommen til at skrive til os på info@omniaclinic.dk. Sender du personfølsomme oplysninger, skal du sende det via vores sikker-mail system ved at følge dette link: https://ezme.io/u/5C/eckk

16 deltager fordelt i 10 værelser, dvs. du deler værelse med én anden deltager, men sover i seperat seng.

Der er 4 enkeltværelse som kan bookes med tillæg på 2.500kr.

NB: Det er muligt at betale over 3 rater. Man betaler et depositum på 2600 kr. hvorefter man betaler 2600 kr om måneden i 2 måneder – med sidste betaling 1 april 2024. Depositum og alle betalinger er bindende og kan ikke refunderes.

18.-21. April 2024

Samsø Retreat – Ørnslund 2, 8305 Samsø

Et sundhedsretreat for dig, som trænger til forkælelse og en oplevelse for krop, sind og sjæl med udsøgt mad efter Kronisk Sund principper i smukke omgivelser og med tid til dig.

Du får:

Det siger de tidligere deltagere

"Kombinationen under retreatet, hvor vi blev forkælet med alt lige fra yoga, sund mad, udfoldelse i naturen og generøs undervisning, var fantastisk. Jeg er fyldt med energi og inspiration og også fyldt med livsmod og masser af glæde. Det er simpelthen det bedste, jeg længe har gjort for mig selv. TAK til jer alle!"
"En uforglemmelig oplevelse. Hygge/samvær, masser af brugbare informationer omkring autoimmune sygdomme og det at være/blive kronisk sund. Det hele, sammen med professionel yoga/restorativ yoga, gjorde retreatet fuldendt."
"Utroligt inspirerende! Formidlet af meget kompetente og seje undervisere. En kæmpe sundhedsgave at få med hjem i bagagen. Ideel med kompetente og sociale undervisere en kæmpe sundhedsgave at have med i bagagen. Kan varmt anbefales!"