Functional Medicine Health and Yoga dags retreat september 2024

Vi skræddersyr den dejligste Functional Medicine & Yoga dagsretreat for dig på Samsø Retreat.

Vi byder på morgen yoga & -meditation v. Anette, undervisning af Pia om et aktuelt emne (se program). Signe underviser i hvordan du laver den bedste og sundeste greenie, og vi serverer en sund tapas-inspireret frokost for jer.

Denne workshop er for dig, som har lyst til at forkæle dig selv og booste din viden og inspiration til at leve sundt på alle måder i livet, både i forhold til fysisk og mental sundhed.

Alle er velkomne, uanset om dette er din første yoga og sundheds-oplevelse eller du er erfaren yogi og vidende om sundhed.

Hvis du har deltaget i et af vores tidligere retreats, er det en fantastisk mulighed for et friskt nyt inspirationsboost, og en kendt kærlig hånd til at fastholde de nye gode vaner på din sundhedsrejse og møde teamet og måske dine retreat-venner igen.

* Betalingen er bindende og kan ikke byttes til andre ydelser eller events.
*Mulighed for overnatning kontakt: contact@samsoeretreat.dk

Lørdag d. 14/9 2024 – kl. 9.30-17.30

Samsø Retreat – Ørnslund 2, 8305 Samsø

(Er du tidligere retreat deltager er prisen 1800 kr.)

Du får:
 • 09.15-09.30

  Ankomst

 • 09.30-11.00

  Velkomst Yoga og meditation v. Anette Meldgaard

 • 11.00-11.15

  Pause

 • 11.15-11.45

  Sådan laver du den lækreste og sundeste greenie v. Signe Søndergaard

 • 11.45-13.15

  Sundhed og Psyke v. Pia Norup

 • 13.00-14.45

  Frokost og gåtur i skoven

 • 15.00-16.30

  Eftermiddags yoga

 • 16.30-17.30

  Tag de gode vaner med hjem og lad viden blive til vaner. Opsamling og refleksioner (v. Pia, Signe & Anette) (Vi serverer te og kaffe samt lækker forfriskning under dette indlæg)

Det siger de tidligere deltagere

"Kombinationen under retreatet, hvor vi blev forkælet med alt lige fra yoga, sund mad, udfoldelse i naturen og generøs undervisning, var fantastisk. Jeg er fyldt med energi og inspiration og også fyldt med livsmod og masser af glæde. Det er simpelthen det bedste, jeg længe har gjort for mig selv. TAK til jer alle!"
"En uforglemmelig oplevelse. Hygge/samvær, masser af brugbare informationer omkring autoimmune sygdomme og det at være/blive kronisk sund. Det hele, sammen med professionel yoga/restorativ yoga, gjorde retreatet fuldendt."
"Utroligt inspirerende! Formidlet af meget kompetente og seje undervisere. En kæmpe sundhedsgave at få med hjem i bagagen. Ideel med kompetente og sociale undervisere en kæmpe sundhedsgave at have med i bagagen. Kan varmt anbefales!"