Pia Norup: Lægen fra Fede Forhold

Introduktion til Fede Forhold

“Fede Forhold” er et populært dansk tv-program, hvor par arbejder på at forbedre deres sundhed og forhold. Pia Norup er en central figur som læge og ekspert i programmet, hvor hun ser deltagerne til lægelig helbredsundersøgelse før og efter deres forløb. 

Programmet fokuserer på at hjælpe parrene med at opnå en sundere livsstil og bedre parforhold gennem kostvejledning og parterapi. 

Pia Norups rolle i Fede Forhold

Som læge i “Fede Forhold” gennemfører Pia Norup en dybdegående helbredsundersøgelse på alle deltagerne, før de går igang med forløbet. Her undersøges de for eventuelle helbredsmæssige konsekvenser af deres overvægt. Ud fra deres individuelle sundheds/helbreds status rådgiver Pia dem i forhold til retning og fokusområder. 

Pias baggrund som Functional Medicine læge, hjælper parrene med at forstå, hvordan kost og livsstil påvirker deres helbred, og hvordan de kan foretage positive ændringer for at forebygge eller mildne sygdom.   

Functional Medicine

Functional Medicine er en helhedsorienteret måde at betragte mennesker, sundhed og sygdom på. I klinikken arbejder Pia Norup og hendes lægekollega, Kristine Bissenbakker ud fra det udgangspunkt, at kroppen er en sammenhængende enhed. De ting, vi gør, spiser, og udsætter os selv for, påvirker vores krop, og dermed risikoen for at udvikle sygdom. Samtidig kan vi proaktivt bruge kost, motion og sund levevis til at regulere kroppens naturlige funktioner tilbage i balance.

Helbredsundersøgelser i Omnia Clinic

I Omnia Clinic tilbyder lægerne, Pia Norup og Kristine Bissenbakker omfattende helbredsundersøgelser, der hjælper med at identificere underliggende sundhedsproblemer.

Disse undersøgelser inkluderer detaljerede analyser og tests, som danner grundlag for skræddersyede behandlingsplaner.

Ved at forstå de individuelle sundhedsbehov hos hver klient, kan vi skabe personligt tilpassede planer, der adresserer specifikke sundhedsudfordringer.

Investér i jeres fælles sundhed med 20% rabat på parpakken

Med fokus på sunde parforhold, tilbyder vi lige nu yderligere 10% på vores parpakke, dvs. du får 20% rabat i alt i de næste 6 uger imens ”Fede Forhold” ruller over skærmen.  Book en tid til dig selv og én du holder af, f.eks. din partner, et familiemedlem eller en god ven/veninde – og motivér hinanden til en sund livsstil. 

Med parpakken får i begge en dybdegående helbredsundersøgelse, der bl.a. inkluderer 2 timers gennemgående lægeundersøgelse, måling af kondital, lungefunktionsundersøgelse, blodprøver og ultralydsscanninger. Alle undersøgelser bliver fulgt op med personlig vejledning og en skræddersyet sundhedsplan for jer hver især. 

Rabatten løber til og med søndag d. 28. juli 2024 kl. 20
og kan bookes ved lægerne:

Pia Norup: Book din tid her
Kristine Bissenbakker: Book din tid her

Obs! Der er ventetid i Pia’s kalender, men ledige tider over sommeren hos Kristine.

Du kan også læse mere om klinikkens andre  helbredsundersøgelser

Om Omnia Clinic

Omnia Clinic, grundlagt af Pia Norup, er specialiseret i Functional Medicine og personlig, helhedsorienteret sundhedsrådgivning.

Klinikken tilbyder helbredsundersøgelser og kostplaner, der er designet til at optimere sundheden og forebygge sygdomme.

Pia Norup og Kristine Bissenbakker anvender de samme principper fra “Fede Forhold” til at hjælpe klienter med at opnå deres sundhedsmål.

Omnia Clinic tilbyder også en række andre ydelser, som inkluderer:

Functional Medicine Forløb
Online Forløb
Retreats

Testimonials og Succeshistorier

“Jeg synes det er helt fantastisk at få ro i sindet ved at få tjekket vores helbred. Anastasia og jeg har generelt et godt helbred og lever sundt, men med travlt arbejde, besluttede vi os for en Omnia signatur undersøgelse hos Pia Norup og hendes dygtige personale. Vi blev taget godt imod, og de var utroligt omsorgsfulde. Det var betryggende at få bekræftet, at vi er sunde, og også få vejledning om, hvor vi kan forbedre os. Vi vil fremover tage et årligt tjek hos Omnia Clinic og kan varmt anbefale dem. Tak for en fantastisk oplevelse!” 

Martin og Anastasia, 40 og 34 år