Tilmeld dig lægens gratis webinar: Ultraforarbejdede fødevarer
Ultraforarbejdede fødevarer er overalt – men hvad gør de egentlig ved vores krop og mentale velvære?
Færdigretter, sodavand, chips og mange morgenmadsprodukter er eksempler på ultraforarbejdede fødevarer – og forskningen kobler dem til en lang række sygdomme som:
Hjerte-kar-sygdomme
Type 2-diabetes
Depression og demens
Tarmbetændelse
Visse former for kræft
Det handler ikke kun om sukker, salt og fedt – men også om tilsætningsstoffer, lavt fiberindhold og en negativ påvirkning af mikrobiomet (tarmfloraen). Flere tilsætningsstoffer kan forstyrre kroppens naturlige signaler om sult og mæthed – og mange af dem er designet til at gøre maden mere vanedannende.
Mød vores nye læge, Louise Salomo – speciallæge og Phd. i nyresygdomme.
Hun står bag bogen “Ren Nydelse”, som har fokus på nyrevenlig kost – en kostsammensætning, der understøtter nyrernes naturlige afgiftningsfunktion. Bogen giver samtidig praktiske strategier til at reducere ultraforarbejdede fødevarer i hverdagen.
Kom med til GRATIS online webinar torsdag d. 22. maj kl. 19.30–20.00
Vi køber madvarer i god tro, men de kan være mere forarbejdede end vi tror
I dette gratis webinar dykker vi ned i, hvordan de mest industrielle fødevarer påvirker os – fra fordøjelse til følelser – og hvorfor de spiller en overraskende stor rolle i fejlernæring, selv i velnærede samfund.
I webinaret vil du lære:
- Hvordan ultraforarbejdede fødevarer påvirker både din krop og psyke.
- Smarte og enkle måder at undgå ultraforarbejdede fødevarer i hverdagen – uden besvær.
- Hvilke produkter skal du skifte ud i dit køkken.
- Hvorfor ikke alle kalorier er ens.
Tilmeld dig webinaret og opdag, hvordan du kan skabe mere balance og ro i din hverdag gennem bevidsthed om din kost. Ved tilmelding accepterer du samtidig at modtage vores nyhedsbrev.
Tilmeld dig Louises online webinar her:
Torsdag d. 22. maj kl. 19.30–20.00