Tilmeld dig lægens gratis webinar: Ultraforarbejdede fødevarer

Ultraforarbejdede fødevarer er overalt – men hvad gør de egentlig ved vores krop og mentale velvære?

Færdigretter, sodavand, chips og mange morgenmadsprodukter er eksempler på ultraforarbejdede fødevarer – og forskningen kobler dem til en lang række sygdomme som:

  • Hjerte-kar-sygdomme

  • Type 2-diabetes

  • Depression og demens

  • Tarmbetændelse

  • Visse former for kræft

Det handler ikke kun om sukker, salt og fedt – men også om tilsætningsstoffer, lavt fiberindhold og en negativ påvirkning af mikrobiomet (tarmfloraen). Flere tilsætningsstoffer kan forstyrre kroppens naturlige signaler om sult og mæthed – og mange af dem er designet til at gøre maden mere vanedannende.

Mød vores nye læge, Louise Salomo – speciallæge og Phd. i nyresygdomme. 

Hun står bag bogen “Ren Nydelse”, som har fokus på nyrevenlig kost – en kostsammensætning, der understøtter nyrernes naturlige afgiftningsfunktion. Bogen giver samtidig praktiske strategier til at reducere ultraforarbejdede fødevarer i hverdagen.

Kom med til GRATIS online webinar torsdag d. 22. maj kl. 19.30–20.00

Vi køber madvarer i god tro, men de kan være mere forarbejdede end vi tror

I dette gratis webinar dykker vi ned i, hvordan de mest industrielle fødevarer påvirker os – fra fordøjelse til følelser – og hvorfor de spiller en overraskende stor rolle i fejlernæring, selv i velnærede samfund. 

I webinaret vil du lære:

  • Hvordan ultraforarbejdede fødevarer påvirker både din krop og psyke.
  • Smarte og enkle måder at undgå ultraforarbejdede fødevarer i hverdagen – uden besvær.
  • Hvilke produkter skal du skifte ud i dit køkken.
  • Hvorfor ikke alle kalorier er ens.

Tilmeld dig webinaret og opdag, hvordan du kan skabe mere balance og ro i din hverdag gennem bevidsthed om din kost. Ved tilmelding accepterer du samtidig at modtage vores nyhedsbrev.

Tilmeld dig Louises online webinar her:

Torsdag d. 22. maj kl. 19.30–20.00